Hotspray technieken ē Naadloze isolatie & coating ē Waterdichting ē Decoratieve bekleding ē Slijt- en slagvaste bekledingen ē IndustriŽle reinigingen

   

 • Vloerisolatie:
  Houdt u van het aangename gevoel wanneer u op blote voeten door uw huis loopt? Maar voelt de vloer steeds koud aan? Omega isolatie is uw specialist voor het aanbrengen van vloerisolatie door middel van Polyurethaan schuim (PUR). PUR vormt een luchtdichte isolatielaag doordat het naadloos tegen de vloer gespoten wordt. Hierdoor wordt een perfecte scheiding gecreŽerd tussen de koude ondergrond en de kamers in uw woning. PUR zorgt tevens voor een gezonde woning met een aanvaardbaar vochtgehalte.

 • Dakisolatie:
  Het grootste warmteverlies in de woning wordt veroorzaakt door een slecht geÔsoleerd dak. Warme lucht stijgt en vindt steeds zijn weg naar buiten via spleten en kieren van het slecht geÔsoleerde dak. Het PUR schuim wordt eenvoudig en efficiŽnt aangebracht tegen de binnenzijde van daken en wanden. De naadloze schuimlaag volgt alle vormen van het oppervlak en hecht zich vast op alle materialen en ondergronden. Een isolatie met PUR schuim neemt minder plaats in aangezien het minder dik dient aangebracht te worden dan de klassieke dakisolatie zonder verlies van kwaliteit.

 • Zolderisolatie:
  Indien u uw zolder niet als leefruimte gebruikt kan een bijkomende isolatie aangebracht worden op de zoldervloer. Daardoor kan de warmte niet ontsnappen uit de onderliggende kamers.

 • (Kruip)kelderisolatie:
  Plafond van de (kruip)kelder en eventueel de muren kunnen gespoten worden ter voorkoming van het koudebrug- en randeffect.

 • Spouwmuurisolatie:
  Bij elke nieuwbouwwoning wordt er in de spouw reeds voldoende isolatie voorzien. Voor eigenaars van oudere woningen waar deze isolatie niet is aangebracht, kunnen wij met PUR schuim minstens een evenwaardig resultaat bereiken. Een voorafgaande inspectie laat ons toe om het injectiepatroon op te stellen zodat wij erin slagen om elke kier, naad of opening perfect op te vullen.

 •